Zi grea pentru familia Vlasov!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:14

In timp ce tatal era dus la instanta, fiica dadea explicatii la DNA, in dosarul parintelui sau.

Familia Vlasov a fost incercata greu in ultimele zile. Dar ziua de azi parca a pus capac. Pe de o parte, presedintele Camerei de Comert, Mihail Vlasov, incerca sa-i convinga pe judecatori ca merita sa fie lasat in libertate, iar pe de alta, fata sa se prezenta in fata procurorilor.

Motivul? Dosarul in care tatal sau este acuzat ca ar fi cerut mita de un million de euro pentru a ajuta un om de afaceri sa-si rezolve un caz la Curtea de Arbitraj.

Insa, Vlasov spune cu totul altceva, prin intermediul avocatului sau: „ Banii se pare ca erau pentru o tranzactie cu o tipografie pentru care trebuia sa dea 500.000, nu un milion”

Fiica lui a vrut sa sublinieze ceva: „initial am fost chemata ca martor, eu sunt doar martor.” Asa ca a trebuit sa le spuna procurorilor tot: „am jurat ca spun adevarul si asta este, am declarat ce-am avut de declarat si anume, adevarul”.

Vanda Vlasov este prim-vicepresedinte al Curtii de Arbitraj Comercial International, care functioneaza pe lânga Camera de Comert si Industrie a României.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Chiar daca fiica nu l-a putut sustine in instanta, Mihail Vlasov nu a fost singur in fata judecatorilor. Acesta nu este singurul scandal in care a fost implicat Mihail Vlasov.

El apare si ca parte vatamata intr-un dosar in care ar fi luat bani cu camata de la clanul Duduienilor.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.