Le-a cazut tavanul in cap! Zeci de oameni, la un pas  sa ajunga de la ghiseu la spital

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:14

Plata impozitelor dauneaza grav sanatatii! Nu-i haz de necaz! Doua angajate ale Directiei De Taxe Si Impozite Sector 5 au fost ranite dupa un accident de-a dreptul incredibil!

Le-a cazut tvanul in cap! Suna ca intr-un banc, dar e cat se poate de real. Zeci de oameni care asteptau sa-si plateasca impozitele au fost la un pas  sa ajunga de la ghiseu la spital, dupa ce o bucata din tavanul cladirii a cazut peste ei. Doua dintre angajate au fost ranite.

„A cazut din tavanul fals, a cazut o bucata cam asa si a lovit-o in cervical, nu in cap, direct si tot in cadere, bolovanul respectiv a lovit-o si pe colega dansei, pe picior.”

, povesteste un martor.

„Eram chiar la ghiseul 1. Am auzit o bubuitura, a cazut peste doamna de acolo si apoi nu ne-a mai lasat sa ne apropiem.”, ne spune un altul.

„De la unul din etajele superioare ale cladirii, pe unde sunt tevile de apa, a cazut o caramida prin plafonul  cladirii de la Directie de Taxe si Impozite Sector 5”, precizeaza chiar directorul institutiei, Bogdan Georgescu.
Una dintre angajate a ajuns la Spitalul Universitar, iar cealalta si-a continuat activitatea la ghiseu, de parca nimic nu se intamplase...
In tavanul cladirii in care functioneaza Directia Fiscala a ramas o gaura imensa, pe care cativa muncitori s-au chinuit sa o mascheze cum au putut ei mai bine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Printre resturile de plafon fals, scari si placi de rigips, si restul angajatilor isi vad de treaba, cu toate ca nu vor uita curand ce s-a intamplat: „Ne-am speriat(…),

sperietura a fost mare... Ne-a luat prin surprindere”. Tot prin surprindere ne-a luat si pe noi decizia conducerii Directiei De Taxe Si Impozite, care a considerat ca nu e cazul sa inchida ghiseele. „Noi am asigurat tavanul cu plasa pe zona respectiva,  nu o sa mai stea nimeni in zona respectiva, speram sa nu se intample nimic”, a precizat directorul institutiei.

Imobilul ar  trebui sa intre in acest an in reconsolidare, insa, la cat de lunga e lista cladirilor vechi care necesita reparatii serioase, numai Dumnezeu stie cate alte placi de tavan vor trebui sa se mai

desprinda pentru ca autoritatile sa se gandeasca la un sediu ceva mai sigur.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.