Scandal pe carnea stricata in Parlament

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:14

Autoritatile joaca alba-neagra cu sanatatea noastra. Chemati sa dea explicatii în fata parlamentarilor despre scandalul tonelor de carne expirata care ar fi ajuns in magazine, reprezentantii institutiilor de control dau din umeri.

Un angajat al Autoritatii Nationale Pentru Siguranta Alimentelor  a fost trimis azi in Parlament sa dea explicatii in scandalul celor sase tone de carne alterata. La ce concluzie au ajuns si cine se face vinovat?

Nici in fata presei si nici in fata Comisiei de Agricultura, omul  nu a dat prea multe lamuriri! Si nu este singurul care da din umeri atunci cand este intrebat daca nu cumva  carnea alterata a ajuns pe rafturile magazinelor si chiar pe masa bolnavilor dintr-un spital din Cluj.
Seful Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului e la fel de evaziv.

Si daca nu ei, atunci cine stie sa spuna daca am mancat sau nu carne stricata, dupa ce ar fi fost injectata cu o solutie care ar ascunde efectele alterarii?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Asta s-au intrebat astazi si membrii Comisiei de Agricultura, dar parca nimeni nu i-a auzit. 

Pentru ca au ramas intr-o nelamurire totala, membrii comisiei i-au chemat din nou la audieri pe sefii Directiei Sanitar Veterinare, ai Protectiei Consumatorului si ai Fiscului. Poate miercurea viitoare se va dezlega misterul tonelor de carne alterata importata si vanduta ca proaspata...