Adelina Pestritu, PROBLEME cu colegii de breasla: "Emisiunea mi-a schimbat viata"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:00

Focoasa brutneta a dezvaluit pentru ziarul Ring ca are probleme cu colegii de breasla de cand a devenit coprezentatoarea emisiunii "WOWbiz".

Adelina Pestritu, prezentatoarea emisiunii" D-Paparazzi" si coprezentatoarea show-ului" WOWbiz" a dezvaluit pentru publicatia Ring ca a invatat ce inseamna cu adevarat responsabilitatea de cand a ajuns la carma indragitului late night show.

Pe langa asta, frumoasa prezentatoarea a intampinat si anumite probleme cu colegii de breasla care au ajuns sa aiba anumite retineri fata de ea." Emisiunea mi-a schimbat viata! Am invatat ce inseamna o responsabilitate atat de mare.

O emisiunea in direct nu e chiar asa de simpla. Am un coleg pe care il consider profesor, am foarte multe de invatat de la el, este un om care imi deschide un nou drum in viata. Din pacate, colegii se feresc mai mult de mine. Ce se fereau inainte cand eram doar la "D-Paparazzi", crezand ca trimit echipa sa ii supravegheze! Acum e si mai palpitant", a recunoscut Adelina Pestritu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.