Azi, de la ora 20.00, ai un nou episod din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”! Fiica sultanului se marita!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:00

Hurrem zguduie puterea surorilor lui Suleyman prin decizia de a-si marita fiica, pe Mihrimah, cu Pasa Rustem.

Cand nimeni nu se astepta la o miscare atat de importanta din partea tinerei Sultane Mihrimah (interpretate de Pelin Karahan), fiica lui Suleyman si a lui Hurrem, aceasta accepta casatoria cu Pasa Rustem. Hurrem si sultanul sunt nespus de fericiti si incep pregatirile de nunta.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16753186/1/media-139592025449691800.jpgVestea insa le ingrozeste pe surorile sultanului. Sultanele Sah si Hatice isi vad viitorul in pericol si, impreuna cu Mahidevran, pun la cale un plan diabolic pentru a impiedica aceasta casatorie.



Ce anume o determina pe Mihrimah sa accepte casatoria cu Pasa Rustem si cum se face ca, la scurt timp dupa ce a incuviintat aceasta uniune, sultanul nu va mai accepta casatoria fiicei sale, afli astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, la Kanal D.( sursa wowbiz. ro)

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.