Ce spune Mihai Margineanu despre fetele dornice sa-si dezvaluie trupul!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:14

A venit primavara! Motiv de bucurie pentru tinerele gata sa-si dezvaluie trupurile dornice de soare, dar si pentru Mihai Margineanu.

Care este legatura dintre artist si domnisoarele lipsite de inhibitii, aflati imediat! Stie toata lumea! Mihai Margineanu este iubit de femei! O spune si o canta in concertele sale: „ma iubeste femeile si e moarte  dupa mine”.

Dar nici el nu ramane indiferent! Mai ales acum cand ziua s-a marit si fetele isi arata nurii, si iarba a inverzit!
„Totul este frumos cand este frumos.

Eu ma bucur cand vine soarele, ca dam din haine jos. Ca domnisoarele isi dau din haine jos”.

E martie! Si chiar daca mai avem pana in luna lui cuptor, fetele-cochetele nu se lasa pana nu-si dezvaluie silueta in razele soarelui de inceput de primavara.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Tot frumoase si elegante au fost si protagonistele unei intamplari dintr-un mall din Bucuresti! „ Zilele trecute  am fost intr-un mall, in Baneasa, pe langa trei gagici care erau intr-o cafenea-absolut superbe,

asa dezgolite, de primavara. Superbe si toate butonau telefonul. Am trecut pe langa ele si le-am zis<>. Probabil au crezut ca e un  descreierat care a trecut pe langa ele si le-au zis ceva. Oricum nu au inteles”>. Probabil au crezut ca e un  descreierat care a trecut pe langa ele si le-au zis ceva. Oricum nu au inteles”
, ne-a povestit Margineanu.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.