Sanzi si Tonciu, PREGATITE sa infrunte vrajitoarele la Tribunal

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:15

Pentru ca data trecuta au fost la un pas de a fi linsate de prietenii vrajitoarele la tribunal, Sanzi si Tonciu au venit astazi pregatite.

S-au înarmat cum au stiut ele mai bine, si-au facut curaj si s-au prezentat la Instanta. Culmea este ca au batut din nou drumul degeaba… Dar data viitoare, Tonciu nu mai vine! Chiar daca autoritatile i-au spus ca vor trimite mascatii dupa ea, ea nu si nu.  S-a saturat sa tot vina pe la instanta. Si degeaba. Acum o luna, la Tribunalul Ilfov, cele doua vedete trebuiau sa fie audiate in calitate de martor in dosarul vrajitoarelor, dar s-a amanat.

Astazi, domnisoarele s-au vazut nevoite sa vina iar la instanta, asa ca si-au luat masuri de siguranta.

„ Eu am aceasta bratara care ma apara de tot raul si o iubesc foarte mult.”, ne-a marturisit Andreea”, desi Sanzi si-a dat seama ca ar fi putut face mai mult: „Ar fi trebuit sa mergem si la biserica”. Cei drept nici n-au avut nevoie de un arsenal mai mare ca n-au zabovit mult...

Dosarul s-a amanat insa, ca si data trecuta. Andreea Tonciu a fost de-a dreptul revoltata: „sunt foarte inversunata ca nu stiu ce fel de martor pot fi eu. Daca am fost odata sunata si am refuzat insemana ca sunt martor la ceva?”. Intr-adevar, Andreea Tonciu a fost somata de judecator sa vina, ba chiar prevenita ca va fi adusa cu jandarmii daca nu se prezinta, dar data viiotare zice ca nu mai vine: „nu o sa vin joia viitoare ca am filmare, deja am semnat contractul”.
Cat espre jandarmi, „ Sa vina sa ma ia de la filmare! O sa fac o depunere si gata!”. Nici Tonciu nu mai vreasa se plimbe pe la tribunal: „daca voi fi in Bucuresti o sa vin, dar sper sa se rezolve cat mai repede, ca am venit de 2-3 ori degeaba!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Intrebata de ce le-a contactat pe cele doua, asa-numita vrajitoare Vanessa a avut o explicatie halucinanta:„ A fost o chestiune de marketing.

N-aveam ce sa discut cu doua pitipoance!”. Saptamana viitoare, cele doua vedete sunt din nou asteptate la instanta, in acelasi dosar. Si poate chiar vor fi audiate...