What’s Up si Bianca Dragusanu – invitati speciali duminica, la "Bingo Romania"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:00

Duminica, 30 martie, de la ora 15.00, Gabriel Coveseanu va asteapta la o noua editie a emisiunii – concurs "Bingo Romania", la Kanal D. In aceasta saptamana, Bianca Dragusanu si cantaretul What’s Up vor fi invitati speciali.

O multime de premii si multa distractie, va asteapta in aceasta saptamana la "Bingo Romania". Cei care si-au achizitionat taloanele de concurs vor putea avea parte de o surpriza de proportii.

Duminica, Bianca Dragusanu va lua legatura, in direct, cu norocosii extrasi pentru premiile oferite prin telefon. What’s Up le va marturisi telespectatorilor daca a castigat pana acum la un joc de noroc si va canta cel mai nou single – "Taxi".



Ca in fiecare editie "Bingo Romania", si in aceasta saptamana o sumedenie de premii substantiale sunt puse la bataie in joc. Bingo Acumulat ajuns la bila 38 valoreaza in acest moment 345.000 lei, premiul fiind la un pas de a ajunge in contul unui jucator "Bingo Romania". Cei care au toate cele trei taloane (verzi, rosii si aurii) au sansa sa castige marele premiu de 200.000 de lei pus pe "Caruselul cu premii".


Nu ratati duminica, de la ora 15.00, emisiunea" Bingo Romania" prezentata de Gabriel Coveseanu, la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei