Ultima fita in materie de infrumusetare: Injectiile anticelulitice!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 oct 2020, 01:00

Bun venit soare, adio celulita! Doamnele stau la coada la saloanele de infrumusetare.

Maine- poimaine vine vara si nu pot iesi oricum pe plaja. Ultima fita în materie- injectiile anticelulitice.  „Vine vara si cu totii vrem sa aratam super-bine pe plaja, ne vom etala cu toate trupurile  si atunci trebuie sa facem un efort”, spune Diana. Si are dreptate. Acum vine vara si nu poti iesi oricum la plaja, isi spun domnisoarele care vor face furori pe sezlong sau in valurile marii.

Dar pana la vara mai e ceva timp pentru a veni de hac celulitei. Noroc cu tratamentele si aparaturile de ultima ora care care imbina trei tehnologii: infrarosu, vaccuum si radiofrecventa.

E un fel de… aspiratoe de celulita:  „circula doar asupra zonei respective, nu ne afecteaza pe noi si penetreaza la 2-3 centimetri, exact in hipoderm unde este problema”. Dupa 60 de minute de lucru cu acest aparat...urmeaza

perla coroanei: „Sunt niste cocktailuri premixate care imbina substantele active... care imbunatateste drenajul limfatic, pentru renitinerire”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Tratamentul este simplu. Cu un ac fin, medicul injecteaza in tesuturile afectate de celulita vitamine si minerale, iar grasimea, spun specialistii, dispare ca prin minune. Specialistii spun ca celulita dispare dupa mai multe sedinte.

In functie de fiecare persoana in parte si de gravitatea afectiunii.  Efectul se pastreaza, dar nu trebuiue sa uitam de un rgim alimnentar sanatos si  de misacare, dupa cum ne spun specialistii. Un astfel de tratament costa in jur de 550 de lei pentru fiecare sedinta.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.