Cutremurator! MOTIVUL SOCANT pentru care un barbat si-a taiat mana

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 00:35

Max Goddard, un barbat in varsta de 44 de ani din Marea Britanie, si-a construit singur un dispozitiv tip ghilotina pentru a-si taia mana.

Barbatul a socat un spital intreg cand s-a prezentat la serviciul de urgenta, plin de sange, cu mana taiata. Le-a povestit cu seninatate medicilor sa ii opreasca sangerarea si sa il stabilizeze pentru ca si-a retezat singur mana din cauza ca nu mai suporta durerile ingrozitoare.

Pacientul avusese in urma cu 16 ani un accident de motocicleta care l-a lasat cu dureri ingrozitoare, cel putin asa sustine el, la mana stanga.

Medicii nu au descoperit nimic in neregula cu aceasta, iar cand Max i-a rugat sa ii amputeze mana din cauza ca nu mai suporta durerile, acestia l-au refuzat categoric.

Insa dupa 16 ani de la accident, barbatul a hotarat sa-si taie singur mana. Incercase cu ceva timp in urma sa si-o reteze cu un cutit, dar nu a putut, asa ca, a doua oara, pentru a nu da gres, si-a fabricat un fel de ghilotina.

Imediat dupa ce si-a taiat mana, Max Goddard a avut puterea sa faca un gest si mai socant! A ars-o pentru ca familia sa nu ceara medicilor sa-l sedeze si sa-i-o reataseze. Cel mai chinuitor pentru pacient este faptul ca nu a scapat de dureri, in ciuda faptului ca a recurs la un gest atat de extrem.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Specialistii au stabilit ca in urma accidentului, Max Goddard s-a ales cu o disfunctie neurologica care face ca nervii sa transmita creierului semnale dureroase

chiar daca zona nu este in niciun fel afectata.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.