Facea videochat in timp ce sotul dormea, iar cu banii obtinuti si-a angajat un avocat care sa o ajute sa-l declare nebun

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:00

Sotie perversa! Voia sa-si declare sotul iresponsabil ca in urma divortului acesta sa piarda si casa, firma si banii.

Ingrijorata de soarta fiului ei doamna Cornelia Paun ii cere ajutorul lui Ernest. Ea are doi copii, Tony care are 40 de ani si Alina, 37 ani de ani. Tony, caci despre el este vorba, este casatorit de aproape 5 ani cu Laura. Din nefericire, casnicia nu a fost deloc pe placul mamei.

El si Laura s-au vazut, s-au placut si in mai putin de jumatate de an s-au si casatorit.

Cum banii nu au fost o problema tinerii au plecat intr-o vacanta la Paris si s-au intors cu verighetele pe deget, fara binecuvantarea mamei soacre. Discutiile in contradictoriu dintre soacra si nora s-au estompat, insa in ultima perioada doamna Paun a vazut ca fiul ei Tony nu mai este deloc in apele lui, femeia a decis ca este cazul sa intervina.

##VIDEO107446##

Pe filaj detectvivii au descoperit ceva socant! Intre cei doi sotii situatia este lapte si miere pentru ca Laura isi sedeaza sotul seara de seara.
In timp ce Tony doarme linistit sotia lui face videochat chiar in camera alaturata. Mai mult decat atat, banii obtinuti din videochat ii foloseste sa isi plateasca avocatul care lupta sa il declare pe sot iresponsabil si in urma divortului acesta sa piarda si casa si firma si banii.

De ce face Laura toate aceste eforturi disperate de a pune mana pe avearea sotului? E simplu, de cateva luni de zile s-a intors la vechea ei iubire, Bogdan.
Un tanar frumusel care inca o mai iubeste. Cum face Laura de ii manevreaza cu atata usurinta si pe sot si pe amant? Ce spera ea sa castige la sfarsit dar mai ales cum reactioneaza Tony cand afla tot ce ii se intampla?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.