Audieri maraton pentru „regele asfaltului din Banat!” Ce au decis judecatorii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 oct 2020, 00:20

Oalele sparte pentru problemele celor banuiti de o evaziune fiscala de milioane de euro le-au platit jurnalistii...

Judecatorii au decis sa-i cerceteze în stare de libertate pe Georgica Cornu si pe presupusii lui colaboratori. Oalele sparte pentru problemele celor banuiti de o evaziune fiscala de milioane de euro le-au platit jurnalistii...

„Am fost invitati aici, la o audiere, la domnul procuror, la DIICOT, am venit frumos, ne-am prezentat,” spunea unul dintre audiati. Nimic nu parea sa anunte iesirile violente. Obosit dupa o noapte intreaga de audieri si ingandurat! Asa arata milionarul cand oamenii legii l-au dus in fata judecatorilor de la Tribunalul Timis cu propunere de arestare preventiva pe Georgica Cornu.

Daca in procesul de divort, milionarul venea in fata instantei imbracat la patru ace, in costume scumpe si cu ceasuri de firma, Georgica Cornu parea alt om in drum spre magistratii care aveau sa-i decida soarta. Acesta a ajuns la sediul DIICOT Timisoara unde a dat declaratii ore in sir!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

A plecat pe lumina, spre sediul DIICOT, flancat de anchetatorii care au venit sa-l ia din vila.

Procurorii il acuza ca- ajutat de membrii unor clanuri din Strehaia- a bagat mana adanc in buzunarul statului. In timp ce el era audiat, presupusii complici ieseau, pe rand, de la audieri. Unii cu chef de vorba: „ Am fost invitati aici, la o audiere, la domnul procuror, la DIICOT, am venit frumos, ne-am prezentat, am dat declaratii si ne-au pus in libertate(…) Nu-l cunosc(n.r. pe Georgică Cornu)! …  altii, cu chef de scandal:„ O sparg (n.r.
camera)!”, ameninta unul dintre ei.

Instanta l-a eliberat astazi pe omul de afaceri. Se afla, insa, sub control judiciar, ceea ce inseamna ca trebuie sa respecte interdictiile impuse de magistrati. Alti patru suspecti sunt cercetati in libertate, dar tot sub control judiciar. In acelasi dosar stufos, sunt cercetate tot sub control judiciar si doua contabile.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.