Razboi in toata regula la procesul lui Nicusor Constantinescu! Iata ce au facut bodyguarzii acestuia

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:16

Chiar daca presedintele Consiliului Judetean Constanta va fi cercetat in stare de libertate! Pentru ca patronul lor sa nu fie filmat, bodyguarzii s-au facut zid in fata presei.

Unde n-a mers cu intimidarea, s-a trecut la îmbrânceli. În tot haosul, camera echipei noastre de filmare a fost distrusa...Haosul pe care-l vedeti  si dumneavoastra in materialul video s-a petrecut la Curtea de Apel Bucuresti. In rolurile principale: Nicusor Constantinescu si cei doi barbati angajati pe post de bodyguarzi.

Totul s-a petrecut dupa ce s-a terminat procesul in care procurorii cer arestarea presedintelui CJ Constanta pentru fapte de coruptie. 

Vizibil deranjat de presa, Nicusor Contantinescu a gasit solutia: si-a pus oamenii pe ziaristi.

In momentul impactului cu garzile de corp ale Presedintelui CJ Constanta, camera echipei noastre de filmare s-a spart.
Si, dupa tot scandalul, Nicusor Constantinescu a gasit de cuviinta sa mearga  la biserica, sa si spele pacatele, probabil. Priviti-l cum isi face cruce si aprinde lumanari, doar-doar cineva, acolo sus se indura de el.
Scurta rugaciune s-a tinut  sub privirile vigilente ale altor doi bodyguarzi.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Aceasta nu este prima rafuiala pe care oamenii lui Nicusor Constantinescu o au cu presa. In urma cu ceva vreme, garzile lui au bruscat o echipa a Kanal D aflata pe domeniul public.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.