IMAGINI RARE cu celebrul Steven Seagal! Actorul a venit cu familia in Romania ca sa adopte maidanezi

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:00

Nu se mai da dus din Romania! Si este atat de indragostit de tara noastra, incat isi demonstreaza admiratia, in fiecare zi.

Iata-l, pe celebrul Steven Seagal, iesit cu toata familia- la adoptat de maidanezi! Imagini rare cu celebrul actor si familia sa! Caci nu-i de ici de colo sa-l vezi pe Steven Seagal in carne si oase. Ba chiar dispus sa-si afiseze familia de care este mandru tare.

Steven Seagal ne viziteaza de peste 10 ani. A gasit locuri extraordinare unde sa filmeze. Dar, nu numai frumusetea locurilor l-a surprins.

Incarcat cu 6 tone de mancare, actorul ale carui miscari de aikido sunt faimoase in toate filmele sale, a venit sa-l vada pe Grivei, un catel negru taciune pe care l-a adoptat anul trecut.

Si pentru ca e un declarat si impatimit iubitor al animalelor, vedeta nu s-a lasat pana cand nu a mai facut un gest umanitar: „ Cainii te iubesc neconditionat si toti oamenii, toti romanii trebuie sa-si asume responsabilitatea sa iubeasca si sa protejeze cainii pentru ca acestia sa va iubeasca si sa va protejeze, la randul lor.

Doi catei simpatici si-au gasit norocul in bratele actorului. Unu-i Take, samuraiul, nume ales nu intamplator, dupa cum explica fiul lui Segal, iar celalalt e Ringo: „ Ringo e numele primului meu caine, care nu mai este si de asta l-am numit Ringo pe acesta!", a declarat sotia actorului.

##VIDEO107613##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cainii au nevoie de oameni, au nevoie sa fie tinuti in brate, sa fie mangaiati, sa fie iubiti, iar daca

asta se intampla vor trai foarte mult ”, a precizat Steven Seagal. Actorul nu este doar un mare sustinator al drepturilor animalelor, dar si un familist convins.

Dovada sunt cei 7 copii ai sai. Steven Seagal este la a patra casatorie. Elle, asa cum este cunoscuta doamna Seagal, a fost dansatoare si i-a fost translator actorului in timpul vizitelor in Mongolia. Vedeta s-a casatorit cu ea in 2009, iar baietelul cuplului are deja 4 ani.


 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.