Obiecte STRANII, identificate drept RAMASITE ale zborului Malaysia Airlines

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 10 oct 2020, 23:10

Dupa 22 de zile de chin, rudele pasagerilor din avionul malaezian disparut fara urma la inceputul lunii martie, ar putea, in sfarsit, sa afle cheia misterului.

Autoritatile au descoperit obiecte suspecte in Oceanul Indian, chiar in locul in care se desfasoara cautarile aeronavei. N-o sa va vina sa credeti despre ce este vorba!

Aproape o luna! Atat a trecut de cand nu se mai stie nimic de soarta celor 239 de pasageri. A fost nevoie de o mobilizare generala, cu zeci de tari care sa isi puna la bataie resursele, pentru a localiza in sfarsit, presupusul loc in care s-a prabusit aeronava.

Iar ceea ce au descoperit acolo autoritatile va va lasa cu gura cascata!

Dupa indelungi cautari, echipele de cautare au reusit sa scoata la suprafata 3 obiecte. Unul mai ciudat decat celalalt. La mai bine de 3 saptamani de la inceputul cautarilor, din Oceanul Indian au fost scoase nici mai mult nici mai putin decat, atentie: un butoi, o ramasita de la o unealta de pescuit si un bidon mic, pentru lichide.

Toate, reperate prin satelit!

##VIDEO107615##

Dar toata tehnologia din lume si toate „mintile luminate” care lucreaza pentru rezolvarea acestui mister, n-au reusit sa gaseasca mai mult decat aceste 3 obiecte! In urma cercetarilor, s-a stabilit ca niciunul dintre obiecte nu face parte din ramasitele Boing-ului 777, disparut la inceputul lunii martie.

Este posibil oare ca dupa atat timp si cu atatea tehnici de ultima generatie, sa nu se descopere nicio urma din aparatul de zbor? Rudelor pasagerilor aproape ca nu le vina sa creada! Din pacate pentru rudele disparutilor, nu se intrevede deocamdata nicio urma

de speranta in elucidarea misterului.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.