Anna Lesko, IN CULMEA FERICIRII. Artista a nascut o minune de baiat!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:00

Cea mai sexy gravida din showbiz s-a transformat intr-o mamica fericita! Ana Lesko a adus pe lume un baietel de nota zece.

Parca mai ieri, Ana Lesko lasa pe toata lumea cu gura cascata anuntand, in exclusivitate la emisiunea WOWbiz, ca e insarcinata in sapte luni. A reusit sa-si pacaleasca pana si familia. Cat despre cunoscuti si ziaristi, nici in ruptul capului n-ar fi banuit ce se ascunde sub tinutele ei de scena. Doar Ana si-a onorat fara ezitare toate contractele si nu a vorbit nicaieri despre iubitul ei.

Prima intrebare de pe buzele tuturor a fost: cine este tatal? Raspunsul a venit numaidecat. Nici unul dintre fostii iubiti cunoscuti ai artistei nu este norocosul: „ Traiesc o poveste de dragoste cat se poate de fireasca, cu bune si cu rele. Nu ma laud, dar nici nu pot sa o ascund ”. Ba, mai mult, iubitul Anei este, conform presei, DJ Vinny, care o insoteste peste tot: „ El nefiind persoana publica nici nu-si doreste sa devina ”, sublinia atunci Ana Lesko.

Ei bine, de atunci a trecut ceva vreme, iar Ana Lesko a nascut. Artista a postat o poza pe o retea de socializare la care a scris: „ Va iubesc, va sunt recunoscatoare pentru sprijinul vostru moral si sa stiti, sincer, conteaza foarte mult pentru mine! ”. Ne-a pacalit, insa, din nou. Nici vorba sa mearga la maternitatea din Chisinau. A nascut la Polizu si chiar a fost cu noroc.



##VIDEO107630##

Ana are un baietel de nota 10 si 3 kilograme 200. Cel putin asa sustin colegii nostri de la wowbiz.ro. Cu o saptamana inainte de a naste, Anna Lesko a postat pe un site de socializare o fotografie de-ti lasa gura apa. O placinta bine rumenita la cuptor facuta chiar de ea.

De altfel, nu este singura poza facuta de vedeta in bucatarie.
Cu zambetul pe buze, imbracata intr-o bluza larga, care sa-i acopere burtica si cu oala in fata, Ana pare tare fericita. Oricum, enigmele par a fi specialitatea Annei Lesko. Speram, insa, ca nunta sa fie anuntatata din timp, ca sa avem si noi timp sa ne pregatim cum se cuvine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.