Adina Galupa: “Vreau sa descopar acele frumuseti putin stiute…”

Editor: Alexandra Dragos Author: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:01

Actrita Adina Galupa, interpreta personajului Bella din sitcomul “Fetele lu’ Dom’ Profesor”, de la Kanal D, adora calatoriile in locuri cat mai pitoresti.

Actrita nu este adepta vacantelor petrecute pe sezlong, in fata hotelului, ci adora sa descopere, in fiecare zi, un loc nou, oameni noi si experiente deosebite.

Cele mai reusite vacante au fost acelea petrecute impreuna cu prietenii, in care am putut sa impartasim experiente si impresii. Cel mai mult imi place sa descopar Romania. Avem atatea locuri superbe in Romania, avem atatea peisaje fantastice, incat nu ii inteleg pe oamenii care ies in afara tarii doar pentru ca acest lucru a devenit o moda ”, a declarat Adina Galupa.




Pe Adina Galupa o puteti vedea in fiecare miercuri, de la ora 21.15, in serialul de comedie “ Fetele lu’ Dom’ Profesor ”, la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Iancu Sterp, primele declarații despre adevăratul motiv pentru care Culiță Sterp și Daniela Iliescu nu au fost la cununia lui: „Sunt niște neînțelegeri...”

Iancu Sterp, fratele celebrului cântăreț de manele Culiță Sterp, a simțit nevoia să lămurească o situație care a stârnit valuri pe internet, legată de absența fratelui său și a partenerei acestuia, Daniela Iliescu, de la cununia civilă cu Denisa Coțolan, care a avut loc pe 20 octombrie.