Ce spune Smiley despre colectia de tricouri lansata impreuna cu Alex Velea: "Nu ma pricep la..."

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:01

La scurt timp dupa ce Smiley si Alex Velea si-au pus amprenta pe o colectie de tricouri, gurile rele au sustinut ca modelele ar fi fost copiate.

Ideea mesajelor de pe tricouri, cat si tema religioasa ar fi fost inspirate din colectiile Givenchy Menswear, Balmain, Tisci sau de pe coperta albumului lui Jay-Z “Magna Carta…Holy Grail”. La auzul acestor vesti, Smiley se apara:.

##VIDEO107753##Stiti de unde le-a venit ideea de a folosi pe tricouri expresiile de genul “Pentru ca shaorma”, “Pentru ca lux”, “Pentru ca manele!”? Ei bine, de la un interviu in care un fan infocat al regretatului actor Paul Walker.



Si mesajul “Iesi acasa!” provine de la un filmulet, care din pacate- chiar daca prezinta o altercatie intre doi parteneri de viata- a facut furori pe youtube! Smiley si Velea si-au dorit sa duca mai departe aceasta vorba?! Cu alte cuvinte…promoveaza…incultura?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.