SOCANT. A cheltuit o AVERE ca sa arate ca Jennifer Lawrence. Vezi cum s-a transformat!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:18

O femeie in varsta de 30 de ani din Houston, Statele Unite, a cheltuit 25 000 de dolari pe operatii estetice ca sa arate ca Jennifer Lawrence.

Jennifer Lawrence este una dintre cele mai indragite actrite ale momentului! Pentru majoritatea dintre noi admiratia fata de un star, celebritate, etc, ramane la nivelul posterelor pe pereti, autografe, etc. Nu, insa si pentru o americanca in varsta de 30 de ani, casatorita si mama a unei fetite!

Femeia, care isi spune Kitty, a facut o adevarata obsesie pentru felul in care arata frumoasa Jennifer Lawrence. Ea a mers la cabinetul unui chirurg estetician cerandu-i acestuia sa o faca sa arate precum superba blonda de la Hollywood.



Kitty a platit 25 000 de dolari pentru o operatie care a durat sase ore. Dar femeia considera ca se merita orice sacrificiu pentru a semana cu idolul ei. Medicul i-a operat nasul, i-a refacut forma fetei si i-a indepartat grasimea de pe brate, trunchi, solduri, coapse, etc.

" Ma simt ca si cum as fi fost calcata de un camion", au fost primele cuvinte ale femeii cand s-a trezit din anestezie.
In timp ce sotul ei nu e convins ca Kitty arata precum Jennifer Lawrence, femeia si medicul sunt foarte incantati de rezultat.

" Bineinteles ca arat ca Jennifer Lawrence! Mi se parea ca si inainte semanam putin cu ea, insa acum dupa ce trasaturile mele au fost reconturate, seman si mai mult", a declarat femeia pentru postul TV ABC News. Voi ce parere aveti? Seamana sau nu Kitty cu frumoasa actrita de la Hollywood?



Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.