Ingrediente
Pentru blat:
500 g biscuiti digestivi
200 ml lapte cocos
2-3 linguri de cacao
Extract de vanilie si esenta de rom
Optional, o tableta de ciocolata
Pentru crema:
Un pachet margarina
200 g nuca de cocos
Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii
5-6 linguri de zahar
Optional, o tableta de ciocolata neagra
Mod de preparare
Se zdrobesc biscuitii in robotul de bucatarie si se amesteca cu cacaua, lapte de cocos si esentele (optional si ciocolata topita).
Se lasa sa traga umezeala, apoi se intinde in foaie de 1 cm grosime (va puteti ajuta de doua foi de copt sau de folie alimentara).
Crema de cocos
Margarina, la temperatura camerei, se mixeaza cu zaharul pana cand compozitia devine pufoasa, apoi se adauga cocosul. Se amesteca bine si se intinde peste blatul de biscuiti.
Se poate glazura cu o ciocolata neagra topita, dar inainte de asta, trebuie sa stea la rece 102 ore.