Cainii fara stapan fac in continuare legea pe strazi. IMAGINI SOCANTE surprinse de echipa Stirilor Kanal D!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:01

Chiar in locul unde in urma cu doua zile un copil de numai 7 ani a fost muscat de un maidanez, animalele alearga nestingherite.

Imaginile au fost suprinse de echipa Stirilor Kanal D chiar in locul in care un copil de 7 ani a fost muscat de un caine fara stapan. Ciudat este faptul ca la cateva minute distanta, pe aceeasi alee pe care cainii alergau nestingheriti, 2 echipaje ale Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor patrulau zona.

Nu s-au oprit sa le dea explicatii parintilor care au incercat sa ii atentioneze despre prezenta cainilor in spatiul de joaca pentru copii.

Si-au continuat drumul lasand in urma oameni speriati ca atacurile s-ar putea repeta. Nu este singurul loc in care maidanezii fac in continuare legea in spatiul public.

Ii gasim si acum printre blocuri, pe strazi, dar si in parcuri. Traiesc din mila iubitorilor de animale. Resturile de mancare, dar si recipentele pline cu apa arata ca animalele sunt hranite cu regularitate. Zeci de mii de caini maidanezi se alfa in continuare pe strazile Capitalei, potrivit informatiilor ASPA.



Grav este ca oamenii nu constientizeaza pericolul si hranesc in continuare animalele. Oamenii recunosc ca numarul lor a mai scazut in ultima perioada, insa, nu suficient. Unii chiar si-au luat masuri de protectie suplimentare impotriva cainilor de pe strazi.

##VIDEO108044##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii