Vin ploile sau se incalzeste? Vezi cum va fi vremea vineri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:21

Temperaturile vor continua sa creasca, iar maxima va ajunge in jurul valorii de 24 de grade Celsius. Vantul va sufla slab, pana la moderat, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

IN TARA

Valorile termice vor continua sa creasca fata de ziua anterioara, caracterizand o vreme mai calda decat in mod normal pentru aceasta data indeosebi in vestul, centrul si sudul teritoriului.

Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 15 si 24 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 2 grade in nordul Moldovei si in jur de 13 grade in Dealurile de Vest.

Ziua cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nordul, centrul si estul tarii si va ploua slab local in Moldova si izolat in Maramures, in estul Transilvaniei, dar posibil si in Dobrogea si estul Munteniei.

Vantul va avea unele intensificari in est si pe crestele muntilor. Noaptea nebulozitatea se va accentua treptat in cea mai mare parte a tarii, iar ploi vor cadea pe arii extinse in Oltenia, local in Banat si Muntenia si doar izolat in rest.


In zona montana inalta vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si in jumatatea de sud a tarii unde pe arii restranse se vor depasi la rafala 50...55 km/h.

La BUCURESTI

Vremea se va incalzi si va deveni mai calda decat in mod normal la aceasta data. Ziua cerul va fi variabil, dar noaptea innorarile se vor accentua, vantul se va intensifica treptat, iar spre dimineata vor fi conditii sa ploua slab.
Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 7 grade.

LA MUNTE

Valorile termice vor continua sa creasca fata de ziua anterioara, caracterizand o vreme mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Ziua cerul va fi variabil, cu innorari temporare in Carpatii Orientali unde local va ploua slab. Noaptea nebulozitatea se va accentua treptat in cea mai mare parte a zonei montane, iar ploi vor cadea, pe arii relativ extinse, in masivele sudice si sud-vestice si doar izolat in rest.
in zona inalta vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Mai ales in a doua parte a intervalului, vantul se va intensifica si, pe arii restranse, se vor depasi la rafala 50...55 km/h.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.