IMAGINI BOMBA. Pepe, baie de multime in supermarket, la cumparat tigai promotionale

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 10 oct 2020, 18:45

Cand pui niste tigai la pret redus pe un raft si mai adaugi si un artist celebru, ce credeti ca poate iesi? Ati ghicit, o imbulzeala de zile mari.

Unde mai pui ca protagonistele sunt doamne trecute bine de prima tinerete. Asa a sunat anuntul care a starnit entuziasmul printre aceste doamne. Sigur ca fiecare a venit cu gandul sa puna mana pe cate o tigaie, dar parca niciun sarut pe obraz de la Pepe nu e de ici de colo. Cine stie cand vor mai prinde un bilet la concertul artistului!

La cat de mult entuziasm era printre doamnele din fata magazinului, tot pe atat de surprins a fost si artistul de publicul mai special.

Dar, pentru ca artistul trebuie sa-si iubeasca publicul, Pepe a trecut la treaba. Dupa ce le-a incantat pe doamne cu o baie de multime, Pepe si-a adus aminte de ce a venit si a facut anuntul mult asteptat. A dat startul la cumparaturi!

Cu siguranta, doamnele din aceste imagini au avut o dimineata reusita. Au pus mana si pe-o tigaie, doua, si l-au imbratisat si pe celebrul Pepe!

##VIDEO108150##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.