Gabriel Coveseanu in postura inedita de designer: "Militez pentru un stil de viata eco"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:02

Gabriel Coveseanu isi face debutul, in aceasta saptamana, ca designer vestimentar.

 

Gabriel Coveseanu in postura inedita de designer
Gabriel Coveseanu isi face debutul, in aceasta saptamana, ca designer vestimentar. Prezentatorul emisiunii “Bingo Romania”, de la Kanal D, organizeaza o parada de moda in care elementul de noutate este folosirea materialelor biodegradabile.
“Militez pentru un stil de viata eco, iar prin aceasta prezentare de moda vreau sa le atrag atentia romanilor cat de important e sa ne protejam Planeta.
Veti vedea o colectie de haine accesorizate cu ambalaje biodegradabile, tema fiind: ”, a spus Gabriel Coveseanu.
Pe Gabriel Coveseanu il puteti urmari prezentand emisiunea “Bingo Romania” in fiecare duminica, de la ora 15.00, la Kanal D. Despre editia din acest weekend, prezentatorul a declarat: ”In aceasta saptamana, premiul de “Bingo Acumulat” a ajuns la peste 371.000 de lei, iar cel mai mare premiu la “Carusel” este de 200.000
de lei.  Bianca Dragusanu va raspunde si in aceasta editie telefoanelor telespectatorilor”, a declarat Cove.
Nu ratati duminica, 6 aprilie, de la ora 15.00, emisiunea “Bingo Romania” prezentata de Gabriel Coveseanu, la Kanal D.

Prezentatorul emisiunii “Bingo Romania”, de la Kanal D, organizeaza o parada de moda in care elementul de noutate este folosirea materialelor biodegradabile. 

Militez pentru un stil de viata eco, iar prin aceasta prezentare de moda vreau sa le atrag atentia romanilor cat de important e sa ne protejam Planeta.

Veti vedea o colectie de haine accesorizate cu ambalaje biodegradabile, tema fiind: ”, a spus Gabriel Coveseanu.

Pe Gabriel Coveseanu il puteti urmari prezentand emisiunea “ Bingo Romania ” in fiecare duminica, de la ora 15.00, la Kanal D. Despre editia din acest weekend, prezentatorul a declarat: ” In aceasta saptamana, premiul de “Bingo Acumulat” a ajuns la peste 371.000
de lei, iar cel mai mare premiu la “Carusel” este de 200.000 de lei.  Bianca Dragusanu va raspunde si in aceasta editie telefoanelor telespectatorilor
”, a declarat Cove.

Nu ratati duminica, 6 aprilie, de la ora 15.00, emisiunea “ Bingo Romania ” prezentata de Gabriel Coveseanu, la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei