Surpriza de proportii, azi, la "Bingo Romania"! De cand asteptai acest lucru?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:02

Atentie barbati si femei din toata Romania! Azi ati putea fi sunati de nimeni alta decat... Bianca Dragusanu! Focoasa roscata este invitata speciala a emisiunii "Bingo Romania".

Bianca Dragusanu, una dintre cele mai dorite vedete din Romania, este, azi,  invitata speciala a emisiunii "Bingo Romania" de la Kanal D. Imediat dupa ora 15.00 cand incepe emisiunea ea va discuta, in direct, cu cei care au cumparat bilete, prin telefon! Asadar, barbatilor care au visat la Bianca li s-ar putea implini visul in aceasta zi, doar la "Bingo Romania".

“Bingo Romania” isi propune sa ramana un etalon in industria jocurilor de acest gen din Romania, intrand in fiecare duminica, in casele telespectatorilor cu o multime de premii, dar si cu multa voie buna.

In fiecare editie “Bingo Romania” este pusa la bataie, numai la un singur joc, fabuloasa suma de 1 milion de euro, pe langa alte sute de premii in bani, in valoare totala de peste 4 milioane de euro.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.