TOTI fug de ea! Sufera de o boala rara care ii face corpul sa miroasa a OUA PUTREZITE si PESTE STRICAT

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 10 oct 2020, 16:05

Viata a devenit un chin pentru ea! O femeie din Marea Britanie sufera de o boala rara care o face sa miroasa ingrozitor chiar daca se spala sau se da cu cele mai puternice parfumuri.

Boala denumita stiintific Trimethylaminuria sau in limbaj popular, sindromul mirosului este foarte rara in lume. In Europa numarul pacientilor care sufera de acest sindrom este sub 10. Ellie James, o femeie in varsta de 44 de ani din Marea Britanie, este unul dintre ei.

Femeii i s-a declansat aceasta boala in urma cu 14 ani. Sindromul a avut un efect devastator asupra ei. Ellie James era o femeie de cariera care petrecea foarte multe ore pe zi in compania oamenilor, fie ca erau angajati, colaboratori, etc.

Sindromul ii face corpul sa miroasa a peste sau a oua stricate. Desi are o igiena impecabila, nu de putine ori, cei din jur au pus-o in situatii jenante. Odata de ziua ei, colegii i-au facut cadou un sapun. Vecinii fug de ea si i-au lasat in cutia postala un anti-perspirant.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Din cauza sindromului, Ellie James trebuie sa aiba grija la dieta.

Organismul ei nu poate procesa anumite alimente cum ar fi carne, lactate, peste, cafea si elibereaza in corp o substanta care ii face pielea sa miroasa urat, ca si cum nu s-ar fi spalat de saptamani intregi. Pacienta se spala doar cu un anumit tip de sapun care regleaza PH-ul pielii.

" In fiecare seara cand ma intorceam acasa de la serviciu, izbucneam in plans. Oamenii imi spuneau sa ma spal si imi aratau tot felul de parfumuri.
De Craciun, am primit cadou un sapun. A fost umilitor
", a declarat femeia pentru "The Mirror".

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.