“Paper Man” este un film despre prietenia esuata dintre scriitorul Richard Dunne si un tanar care locuieste in Long Island. Bazandu-se pe experienta sa de viata si pe cea de scriitor, acesta il invata pe tanar cateva lucruri esentiale despre fete. Toate acestea se intampla sub privirea dezaprobatoarea a sotiei sale, dar si a super-eroului sau imaginar.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Dupa
ce ultimul sau roman a reprezentat un esec comercial, newyorkezul Richard Dunn incepe sa sufere de blocajul scriitorului si traverseaza o criza a varstei a doua. Claire Dunn, medic chirurg de succes, inchiriaza o casa in Long Island pentru sezonul de iarna cu scopul de a-si ajuta sotul sa isi regaseasca inspiratia si creativitatea, vizitandu-l o data la cateva saptamani. Iresponsabil, imatur si neincrezator in fortele proprii, Richard si-a creat inca din clasa a II-a primara un supererou imaginar botezat Captain Excellent, care s-a transformat treptat in vocea constiintei lui si fara de sfatul caruia nu ia nicio decizie.
Atunci cand o intalneste pe Abby, o adolescenta singuratica in varsta de 17 ani, care are de asemenea un prieten fictiv pe nume Christopher, Richard o angajeaza ca babysitter pentru a-i fi aproape, desi nu are copii impreuna cu sotia lui, Claire. Prietenia platonica se consolideaza treptat intre Abby si Richard in pofida diferentei de varsta dintre ei, care pare mai degraba sa ii ajute sa isi deschida sufletele, sa isi impartaseasca visurile si spaimele si sa priveasca cu speranta spre viitor.

 

  • Distribuția: Emma Stone, Ryan Reynolds, Lisa Kudrow, Jeff Daniels