"Oracolul de la Balcesti" s-a inselat! Mitica Dragomir a fost retinut de DNA

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:02

Nimeni nu-i profet in tara lui. "Oracolul de la Balcesti" ar fi pus pariu dimineata ca nu va fi retinut de DNA!

Dupa doar cateva ore, insa, Mitica Dragomir a primit vestea ca este retinut. Iar acuzatiile sunt foarte grave- delapidare, spalare de bani si evaziune fiscala. Prejudiciul estimat de procurori e urias! Dimineata, Dumitru Dragomir parasea zambitor casa situata in nordul Capitalei.

Existau voci care spuneau ca va fi retinut, dar nu si el: "Eu n-as crede. Uite, va spun eu ca sunt oracol: nu cred!". Pronosticul Oracolului de la Balcesti nu s-a indeplinit! Daca punea ramasag, ar fi pierdut toti banii! 3 milioane de euro! Aceasta este suma care l-ar fi bagat pe Mitica in bucluc!

In

2011. Atunci ar fi avut loc infractiunile de care vorbesc acum procurorii. Liga Profesionista de Fotbal, condusa de Dumitru Dragomir, a negociat vanzarea drepturilor TV pentru meciurile din prima divizie. 101 milioane de euro pentru 3 sezoane.

Procurorii spun ca Liga Profesionista ar fi pierdut 3 milioane de euro, bani transformati in comisioane. Fara temei legal, in conditiile in care negocierile s-ar fi purtat fara intermediari. Dar Mitica era tot fara frica azi-dimineata: "Toata lumea vorbeste, asta este.
Eu am documente, iubitilor, retineti ce va spun!".

Procurorii nu s-au aratat impresionati de aceste documente si au emis o ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele fostului boss de la Liga de Fotbal. Dupa cateva ore de audieri, procurorii l-au transportat pe Dumitru Dragomir de la Politia Capitalei direct in arestul central.

Fiul lui Dumitru Dragomir a venit sa-si sustina tatal. Nu a fost lasat sa intre la audieri, asa ca asteptat in masina, in fata Politiei Capitalei.

Alaturi de Dragomir, alte 2 persoane au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore. Este vorba de patronii care ar fi plimbat cele 3 milioane de euro prin intermediul mai multor firme. Toti cei implicati in aceasta ancheta neaga acuzatiile.
##VIDEO108416##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii