IPOTEZA SOCANTA despre incendiul din Constanta in care si-au pierdut viata trei tinere: "O mana criminala a pus focul"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:02

Sambata seara, un restaurant cu specific libanez a luat foc. In urma acestui incident, trei fete, angajate ale localului, si-au pierdut viata in chinuri groaznice.

Jurnalistul Stefan Stroe a mers la fata locului pentru a reface firul evenimentelor. El a declarat in platoul WOWbiz ca nu e exclus ca incendiul sa fi fost pus de o mana criminala, poate chiar cineva din interior.

" Patronul restaurantului are o faima precara. Mie mi s-a spus ca cineva din interior a pus focul. Sunt semne de intrebare cum de nu au reusit sa coboare de acolo in acele 15 minute.

Eu stiu ca usa vestiarului lor a avut probleme si in trecut. In urmatoarele zile vor iesi la lumina o gramada de aspecte legata de aceasta tragedie. E posibil ca daca a existat o cearta intre patron si fete, chiar patronul sa le fi inchis acolo. Atunci cand vezi foc, risti, instinctul de conservare te face sa te indrepti spre usa, spre geam, sa incerci sa scapi. E greu de inteles de ce au ramas acolo", a declarat Stefan Stroe.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vezi video pe wowbiz.ro!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.