VEDETE cu cea mai urata dantura! Cum au reusit ele sa aiba un zambet de MILIOANE

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:03

Ca sa obtina un zambet de Hollywood, vedetele de la noi au folosit tehnici moderne de cosmetizare a danturii. Au reparat orice imperfectiune si au trecut prin procese de albire.

Loredana Groza are in prezent o dantura impecabila, de un alb imaculat, INSA daca ne uitam la pozele de odinioara observam ca tânăra Lori avea o usoara strungareata si dintii ei erau cam galbui! Abia dupa ce si-a faţetat dintii, diva a inceput sa zambeasca si sa rada cu gura pana la urechi!

##VIDEO108533##Exista doar cateva poze de prin anii ’90, in care Mihaela Radulescu a fost surprinsa razand cu dintii! Prefera sa nu-si arate dantura imperfecta! Abia dupa ce si i-a cosmetizat, Raduleasca a obtinut zambetul stralucitooor.

Nici Andreea Marin nu a fost inzestrara de Mama Natura cu un zambet fara cusur! A trebuit sa faca indelungate vizite la stomatolog pentru a-si face o transformare vizibila a danturii!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Si Andreea Antonescu, pe cand facea parte din trupa Andre, era vădit complexata de aspectul dintilor!  Mereu si-i ascundea! Cand a hotarat sa scape de acest complex, a investit mii de euro pentru a-si pune dinti frumosi… de portelan!

Ca orice vedeta care se respecta, Claudia Pavel, alias

Cream, pe cand era…in VOGA, s-a decis sa faca o schimbare majora, iar pentru asta, nu s-a zgarcit deloc! A cheltuit 6000 de euro pentru faţetarea dinţilor, iar diferentele inainte si dupa sunt chiar…vizbile!

Nici INNA nu era “hot”, inainte sa devina artista internationala! In 2008 isi spunea Alessandra si isi facea debutul muzical in platoul emisiunii Teo. Atunci avea strungareata si un coltisor de dinte chiar inestetic.
Acum, dantura ei zici ca e facuta in Photoshop! Are o linie perfecta a dintilor si o nuanta imaculata!

Recent, Lora, dupa modelul Tom Cruise sau Gwen Stefani, a luat decizia de a-si pune aparat dentar! N-a contat ca este persoana publica si ca atunci cand va zambi i se vor vedea brecheţii! A preferat sa-si indrepte dintii ei, decat sa-si puna unii falsi, precum au procedat…colegele de breasla! Bravo!