EXPERIMENT INCENDIAR. In cat timp ARDE COMPLET o camera obisnuita! Nimeni nu poate supravietui!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:03

WOWbiz va propune un experiment inedit! Am testat in cat timp arde o camera obisnuita de la o flama.

Incendiul declansat la un restaurant din Constanta a pus pe jar o tara intreaga. Toti oamenii s-au declarat impresionati de drama celor trei fete care au pierit prea devreme, mistuite de flacari. Emisiunea" WOWbiz" si-a propus sa traga un semnal de alarma, prezentand un filmulet in care se poate vedea clar in cat timp arde o camera obisnuita.

Experimentul a fost realizat de catre pompieri.

Focul a fost controlat intr-un spatiu care reda o camera obisnuita de apartament, casa, etc. Pornind de la o flama, incendiul a devastat camera in numai trei minute. Fumul gros a inceput sa se ridice dupa numai un minut, flacarile s-au extins rapid, temperatura ajungand la 250 grade Celsius. Imposibil de supravietuit pentru o persoana fara echipament special! Iar dupa trei minute mediul a devenit insuportabil pentru orice fiinta vie, temperaturile ajungand la 500 grade Celsius.

Vezi video pe wowbiz.ro!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.