Stefan Banica si iubirile NESTIUTE! Cine a mai fost in inima artistului de-a lungul anilor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:03

Ca ii plac prezentatoarele de televiziune, asta am observat cu totii, dar sa stiti ca...pentru Stefan Banica Jr. nu au avut o insemnatate aparte doar Andreea Marin si Mihaela Radulescu.

Nu multa lume stie ca ARTISTUL, pe la inceputul anilor ’90, s-a iubit cu stirista Cristina Topescu! Sa nu va ganditi ca a fost o relatie de scurta durata si...nesemnificativa, caci au stat ceva timp impreuna. Amandoi... tineeri, frumoosi, copii de celebritati... s-au iubit nebuneste vreme de cinci ani si pareau de nedespartit.

##VIDEO108807##Insa! Cand nimeni nu se astepta, relatia lor s-a terminat cu scantei. Se zvoneste ca, din iubire prea multa, Stefan facea des crize de gelozie si devenea agresiv cu Cristina! Noi nu avem certitudinea ca artistul era asa aprig la manie, dar asta-i vorba care circula

prin targ! Cei doi nu au confirmat zvonurile si atunci cand s-au despartit au invocat motivul: nepotrivire de caracter.

Despre povestea lor de dragoste, Cristina Topescu a facut declaratii chiar anul trecut. A spus ca relatia ei cu Stefan a fost CEA MAI PASIONALA si ca stie ca a iubit-o foarte mult. Din pacate, erau prea tineri si nu s-au inteles. La randul lui, Stefan Banica Jr. a tinut sa o completeze si a marturisit ca prezentatoarea de stiri va ocupa mereu un loc in sufletul lui si ca ii va lega o relatie de prietenie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

In timp ce... in prezent,  despre Stefan Banica Junior se stie ca si-a gasit linistea in bratele Laviniei Parva, despre viata amoroasa a Cristinei Topescu NU se cunosc prea multe detalii. Nu a fost casatorita pana acum si nici nu a devenit mamica.