REPLICA SOC a lui Florin Salam cand o tanara l-a acuzat ca a sedus-o si abandonat-o: "Ce sa zic, esti bunicica, dar mai trebuie lucrat la tine"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:04

Situatie fara precedent la WOWbiz! O tanara a dat buzna in platou cerandu-i socoteala artistului pentru ca a sedus-o si abandonat-o.

Farsa de cosmar pentru Florin Salam in platoul WOWbiz! Interpretul a fost invitat sub pretextul sa comenteze imagini cu el in compania anumitor domnisoare. Numai ca surpriza! Prezentatorii l-au anuntat ca in alt studio o tanara are ceva sa-i spuna. Cantaretul a fost de acord ca aceasta sa vina in platou alaturi de el.

Insa rau a facut caci cosmarul s-a declansat! Tanara l-a acuzat ca dupa un concert a inceput sa flirteze cu ea, iar mai apoi au mers impreuna la un hotel unde au petrecut o noapte de amor.

Dar surpriza! Florin Salam a plecat inainte ca tanara sa se trezeasca, lasand-o pe aceasta in ipostaza jenanta de a plati camera la hotel.

Florin Salam asculta uimit declaratiile domnisoarei:" Foarte serios, eu nu o stiu, nu o tin minte. Dar dintre miile de fane... Nu o stiu, nu am nicio legatura cu ea. Cred ca o sa vorbesti numai tu, e normal, vrei sa fii celebra.

uita-te la Adelina, de ce nu iei exemplu de la ea daca vrei sa ajungi cineva? Iti faci rau. Asa, tu esti bunicica, dar nu are rost sa iti faci rau cu mana ta. Stii ca eu sunt bagabont, vezi-ti de treaba ta.

Daca ai platit tu camera, inseamna ca ai meritat-o pentru ca nu mi-a placut. Atunci inseamna ca nu ai fost buna. Hai, mai, tata! Ai martori ca am fost impreuna? Pe cine, pe mama, pe tata? Eu accept orice.

Daca vrei, te agat acum. Imi dai numarul tau de telefon? Dar trebuie sa mai lucram la tine putin. Iti pun niste silicoane si esti ok. Niciodata nu am uitat cand am fost cu o femeie, dar de ea nu imi aduc aminte pentru ca nu am fost. Serios", a spus cantaretul.

Situatia s-a complicat in momentul in care a intervenit telefonic un presuspus martor, chipurile angajat al hotelului, care sustinea ca i-a vazut impreuna in seara cu pricina.
Enervat, Florin Salam a vrut sa paraseasca platoul, dar a aflat cu stupoare ca totul a fost o farsa.

Vezi video pe wowbiz.ro!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei