Si-a indeplinit VISUL la 82 de ani: a zburat pentru prima oara cu avionul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:04

Nu renuntati niciodata la visul dumneavoastra! Mai devreme sau mai tarziu dorinta vi se va implini! Dovada? O bunicuta ambitioasa care, la 82 de ani, a zburat prima oara cu avionul!

"O frumusete! O frumusete! Eu as mai merge"- este reactia sincera a unei bunicute care a asteptat o viata intreaga sa zboare o data cu avionul. Un vecin pilot s-a indurat si a luat-o cu el, intr-o aeronava de mici dimensiuni.

"Imi pare rau ca ma dau jos! C-as mai fi vrut! Foarte frumos!"- emotionata peste masura, dar si foarte bucuroasa ca si-a vazut visul implinit, bunicuta spune ca s-a rugat de vecin sa o ia si pe ea sa vada cum e sa zbori: "Ideea aceasta o aveam de mult, ca eu i-am dat 28 de

vite domnului Sandu la abator si zic, o data sa ma duca cu avionul!".

Si visul i s-a indeplinit: "Pe batrana o cunosc de cand eram copil. A venit intr-o seara la mine si mi-a zis, Domnule Sandu, am si eu o rugaminte! Pe toate le-am facut in viata, dar cu avionul nu mi-am vazut bordeiul de sus!", a povestit pilotul.

Dar, oricat de incantanta ar fi fost de experienta traita, batranica nu si-a ascuns nemultumirea ca avionul nu zbura mai repede.
O simpla taranca, dar cu o inima de sportiv: "Imi parea ca nu merg. Eu m-am asteptat sa vad asa, o viteza mai mare!". Dar pilotul are o explicatie: "Tot imi spunea: Mai tare nu merge? Mai tare nu merge?, si noi mergeam cu 260-270 de kilometri la ora. 280 e viteza limita!".

Dar, cel mai impresionant moment pentru batranica noastra a fost acela in care si-a vazut casuta in care traieste de o viata din cer: "Toate ogoarele apar ca niste cuburi si ogoarele par mai mici, dar ele sunt mult mai late, la ochiul liber, pe jos.
Am recunoscut casa, nu stiu daca m-or fi recunoscut ei pe mine!".

In ciuda varstei, femeia spune cu mana pe inima, ca daca ar putea, n-ar ezita nicio clipa sa urce din nou in avion. Cat despre senzatiile traite: "O amintire! Nici nu stiu cum sa o povestesc cuiva. Doar sa spun Du-te cu avionul si sa vezi frumusete ce-am vazut-o eu!". Scurt si cuprinzator.
##VIDEO108919##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta