Ce gandesc copiii? Iata ce isi doresc cand sunt alaturi de parinti la cumparaturi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:04

De cate ori nu vi s-a intamplat sa le cumparati un cadou celor mici si, in loc de bucurie, sa vedeti amaraciune pe chipul lor.

Noi am facut astazi un experiment, la un targ dedicat prichindeilor. Priviti ce ar alege copiii si nu cauta niciodata parintii! A fost o data ca niciodata o mica printesa: Lara si o regina, mama ei: Loredana. Impreuna, ne-am decis sa pornim intr-o calatorie in lumea copiilor.

Daca printesa vrea jucarii, regina-mama se uita, mai degraba, la "Accesorii pentru o camera a copilului. Mobila, un patut frumos". Mami cauta de zor un costumas sau niste carti pentru clasa pregatitoare.

Insa, tot personajele de poveste sunt cele care o ademenesc pe Lara.

"De obicei, ii educam pentru a achizitiona lucruri utile", spune mama. "La hainute este mai dificil, pentru ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda". La 4 ani, Lara se bucura mai mult de lucrurile simple decat de un cadou scump, asa cum cauta de obicei parintii.

Este imposibil, printre atatea jucarii, sa nu ne intoarcem cu totii la cea mai frumoasa perioada din viata noastra: copilaria! Targul cu de toate pentru parinti si, mai ales, pentru copii isi va inchide portile duminica.
E timp sa cautati cadoul perfect pentru cele mai pretentioase persoane din viata dumneavaostra!
##VIDEO108933##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta