Brigitte Nastase si-a facut 19 operatii estetice! Vi se pare ca arata mai bine?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 10 oct 2020, 11:45

Nastase o tachineaza in continuare pe Brigitte: "Imi spui si mie unde sa pun mana, sa nu doara?".

Daca inainte ii spunea ca are buze de rata, acum o tachineaza ca are cam multe ajustari. Nu mai putin de nouasprezece operatii estetice si-a facut Brigitte ca sa fie frumoasa pentru sotul ei!

Brigitte Sfat este tare  mandra de noul sau chip! Au trecut doua luni de la operatia pe care a suferit-o in Germania si s-a refacut de minune! Acum, poate rasufla linistita- a scapat si de buzele de rata, cu care o tot tachina sotul ei.



Dar nu a facut doar o operatie: "buzele au fost doar 1%, eu m-am operat la toata fata, mi-am facut o repozitionare a muschiului". Ilie Nastase are o mare problema cu interventiile chirurgicale pe care le-a facut sotia sa. Nu ca nu i-ar placea rezultatul.

"Vazand ce s-a scos din buzele mele nici nu m-am asteptat ca acele operatii, 19 operatii, 19 cicatrice, sa urmeze un curs mai rapid decat e normal: 4-6 luni", sustine bruneta.


Chiar daca Ilie o tot sicaneaza, Brigitte e foarte multumita acum. Isi aminteste ca, imediat dupa operatii, a trecut prin momente cumplite: "am aratat bizar la inceput". Si Ilie Nastase isi aminteste prin ce-au trecut: "nu a reusit nimeni sa o calmeze, sa o calmez eu?!(…) Cu mine poate sa aiba cineva liniste?".

In ce-l priveste, Ilie nu mai cauta tineretea fara batranete. Se jura ca nu va ajunge pe masa medicului estetician: "eu nu as face asa ceva, eu vreau sa arat natural ca mama, bunica, strabunica".
Si, cu toate acestea, fostul tenismen crede cu tarie ca infatisarea lui va ramane neschimbata inca 57 de ani de aici inainte: "mi-au dat buletinul pana in 2071! Sunt ok, au inteles ca sunt bine! In ‘71 ma duc sa-l schimb!".
##VIDEO108962##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.