Tineti bine de portofel! Iata cum actioneaza hotii de buzunare din mijloacele de transport

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:04

O banala calatorie cu mijloacele de transport in comun se poate termina cu o gaura mare in buget, daca nu mai rau.

De cate ori nu ati asistat sau ati fost chiar dumnevoastra victimele unei hotii? Va aratam noi de cine trebuie sa va feriti! Mai exista un loc in care sa fim in siguranta? Sa vedeti ce tehnici au hotii! O femeie sta linistita si butoneaza telefonul- un gest pe care toti l-am intalnit de multe ori in calatoriile noastre cu metroul!

Langa ea, un barbat sta rezemat de usa vagonului! Pare sa atipeasca.

Pana aici, nimic deosebit. Numai ca, indata ce garnitura se opreste in statie, omul nostru se trezeste brusc! Face pe dezorientatul, insa,  in realitate, se concentreaza sa actioneze. Cu simturile ascutite si demonstrand ca nu e prima oara cand face asa ceva, in fractiuni de secunda, chiar inainte ca usile sa se inchida, smulge telefonul din mana femeii, si dispare! Victima ramane cu buza umflata in vagon!

Astfel de hotii sunt intalnite la orice pas! Dar, cand sunt descoperiti, faptasii il iau pe "Nu stiu!" in brate.
Cum a fost si azi-dimineata cand politistii au facut o razie la hotii din mijlaocele de transport in comun: "Habar nu am! Nici nu stiu!". Cam acesta este raspunsul celor carora mascatii le bat la usa!

Culmea este ca, la finalul anchetei, se aleg cu dosare penale! Daca hotii simuleaza nedumerirea, politistii stiu mai bine. Au si dovezi! Pentru ca de o luna de zile sunt cu ochii pe ei si le urmaresc fiecare miscare! Asa au ajuns sa faca descinderi la mai multe domicilii ale unor suspecti de furturi din mjiloacele de transport in comun.


Alta adresa, alti suspecti! De data aceasta, au fost luati pe sus doi tineri care nici macar nu au implinit 18 ani! Par sa se fi obisnuit sa primeasca vizitele politistilor! Unul dintre ei zambeste sarcastic!

"La urcarea victimelor in trenurile de metrou sau in mijloace ale RATB, profitau de neatentia lor si le sustrageau bunurile sau smulgeau lanturile sau cerceii", a explicat tehnica hotilor chiar comisarul-sef Constantin Croitoru.


Daca viitoare cand folositi autobuzul sau tramvaiul, fiti atenti si la bunurile dumneavoastra, dar si la cei care va inconjoara! Mai ales daca e aglomeratie! Nu stiti cum actioneaza hotii! Dar, imaginile acestea va pot deschide ochii. De cele mai multe ori, actioneaza cate doi sau trei!
##VIDEO108973##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.