Simona Patruleasa, la un pas de depresie: "O doctorita mi-a sugerat sa apelez la ajutorul unui psiholog, dar am refuzat"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:04

Prezentatoarea Stirilor Kanal D de weekend si-a readus aminte de perioada grea prin care a trecut in momentul in care a facut tratamente pentru a ramane insarcinata cu fiica ei, Ingrid.

"Acum mai bine de trei ani, pot sa spun ca si eu eram la un pas de a ajunge si de a cadea în panta asta a depresiei. Dar, din fericire, am avut sustinere din partea familiei, dar mai ales din partea sotului, care m-a ajutat sa depasesc momentul.

Cel mai greu moment a fost atunci cand o doctorita mi-a spus ca nu voi fi niciodata mama.

Am început sa plang. Sabin (nr. sotul Simonei Patruleasa) era langa mine. Ca sa ma consoleze si sa îmi ridice moralul mi-a spus ca vom deveni parinti, iar pentru ca asta sa se întample era dispus chiar sa adoptam un copil.

Tot auzeam în jurul meu de aceasta procedura si am studiat si eu pe internet sa vad ce înseamna, cate sanse am si am gasit mai multe persoane care îsi facusera fertilizare in vitro aici în Romania.
Bineînteles ca am mers la medicul care avusese rezultate foarte bune, dar la mine nu a mers. Atunci am cautat din nou persoane care au reusit în strainatate. Am mers în Germania, la un medic foarte bun, care avea poate chiar mii de rezultate bune, dar în cazul meu nu a fost sa fie. Din a patra fertilizare am reusit sa raman însarcinata, aici în Romania.

Am discutat cu doamna doctor pe tot parcursul tratamentului si mi-a explicat ce presupune fiecare etapa în parte.
Chiar mi-a sugerat sa apelez la ajutorul unui psiholog, dar am refuzat deoarece aveam parte de sustinere din partea familiei si mai ales a sotului meu. În cazul în care nu as fi facut fata si as fi clacat din punct de vedere psihologic as fi cerut ajutor specializat. stiu, în Romania foarte multi se feresc sa recunoasca ca au astfel de probleme. Nu stiu de ce. De rusine, de teama, nu înteleg de ce",
a spus Simona Patruleasa pentru gandul.info.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta