Mare atentie cand scoateti o suma mare de la bancomat!  IATA ce metoda noua folosesc hotii pentru a va fura

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:27

Priviti scenele surprinse de camerele de supraveghere ale unei banci din Roma! Cei care au postat imaginile sustin ca protagonistele ar fi trei romance.

Metoda noua  pentru talharii din Roma despre care italienii spun c-ar fi romani! In imagini sunt trei femei: doua dintre ele nu par a avea mai mult de 20 de ani. Au, insa, un complice cu experienta vietii- o a treia femeie care le-ar putea fi mama!  Hoatele isi aleg repede tinta. Comunica discret si asteapta momentul perfect sa actioneze.

In tot acest timp, cea mai in varsta n-o scapa din ochi pe-o alta clienta a bancii, aflata tot la un bancomat.

Italianca nici nu banuieste ca va fi talharita chiar in banca. In timp ce ea isi vede linistita de treaba, in spatele ei, hoatele pregatesc terenul. Una dintre ele aseaza o bancnota pe podea si ii atrage atentia victimei. Hoata pozeaza intr-un bun samaritean. Ii cere insistent italiencei sa-si recupereze banii care i-ar fi cazut din buzunar. Aceasta cade in plasa si se apleaca sa ia banconota. Cu o miscare rapida, cealalta tanara ia cardul si banii din ATM.
Amandoua dispar, pana ca victima sa realizeze ce i s-a intamplat.

Scenariul s-a repetat de mai multe ori, culmea, in aceeasi banca! Sistemul de supraveghere pe care cele trei l-au ignorat cu desavarsire le-a surprins din nou: sunt imbracate identic si au aceleasi miscari pregatite de-acasa. Nu banuiau, insa, ca de data aceasta lucrurile se vor complica.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Desi in banca este o singura clienta, cele trei par sa nu se inteleaga.

Discuta soptit si gesticuleaza insistent. Pentru ca prada este mai importanta, hoatele lamuresc repede problema si trec la treaba.  Spre deosebire de cealalta victima, aceasta realizeaza ce i se intampla si vrea sa se intoarca spre ATM. E smucita, insa, de brat si tinuta in loc de una dintre tinere. Hoatele reusesc sa fuga cu bunurile femeii, spre surprinderea unor martori care raman muti de uimire. Dar, ulciorul nu merge de prea multe ori la apa! In urma acestor imagini, carabinierii ar fi reusit sa le identifice pe cele trei femei, dar si pe alti doi membri ai gruparii.
Se pare ca toti suspectii ar fi romani.

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.