Halit Ergenc – gest impresionant fata de un batran

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 10 oct 2020, 10:25

Indragitul actor Halic Ergenc, cel care interpreteaza magistral rolul Sultanului Suleyman, din serialul “Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii”, difuzat la Kanal D, si-a impresionat fanii inca o data.

 

Halit Ergenc – gest impresionant fata de un batran
Indragitul actor Halic Ergenc, cel care interpreteaza magistral rolul Sultanului Suleyman, din serialul “Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii”, difuzat la Kanal D, si-a impresionat fanii inca o data.
De curand, Halit Ergenc si sotia sa, frumoasa Berguzar Korel, au fost vazuti indreptandu-se catre o scoala, din Istanbul, unde urmau sa-si exprime votul pentru alegerile locale.
Cand au ajuns in fata scolii, Halit si Berguzar au zarit un batranel care statea sprijinit de usa institutiei. Vizibil impresionat si realizand ca batranului ii este foarte greu sa se deplaseseze de unul singur, Halit l-a luat de brat pe acesta si l-a condus pana la sectia de votare dupa care a spus: “Sper sa fie bine. Sa fie bine pentru toata lumea!”
La plecare, Halit Ergec si Berguzar Korel au iesit din sectia de votare tinandu-se de mana.
Halit Ergenc poate fi urmarit in fiecare joi si vineri, de la ora 20:00, interpretand rolul Sultanului Suleyman, din productia “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, difuzat la Kanal D.

De curand, Halit Ergenc si sotia sa, frumoasa Berguzar Korel, au fost vazuti indreptandu-se catre o scoala, din Istanbul, unde urmau sa-si exprime votul pentru alegerile locale.Cand au ajuns in fata scolii, Halit si Berguzar au zarit un batranel care statea sprijinit de usa institutiei.



Vizibil impresionat si realizand ca batranului ii este foarte greu sa se deplaseseze de unul singur, Halit l-a luat de brat pe acesta si l-a condus pana la sectia de votare dupa care a spus: “Sper sa fie bine. Sa fie bine pentru toata lumea!” 

La plecare, Halit Ergec si Berguzar Korel au iesit din sectia de votare tinandu-se de mana.  Halit Ergenc poate fi urmarit in fiecare joi si vineri, de la ora 20:00, interpretand rolul Sultanului Suleyman, din productia “ Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii ”, difuzat la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.