Bianca Ionita a alergat mult in emisiunea lui Varciu: "Am facut febra musculara"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:04

Liviu Varciu, amfitrionul show-ului “Deschide Camera Comorilor!”, de la Kanal D va asteapta miercuri, 16 aprilie, de la ora 20.00, la o noua editie antrenanta si plina de surprize.

Prima echipa care va lupta pentru premiile puse-n joc este formata din Bianca Ionita, prezentatoarea stirilor de weekend, si viitoarea ei nasa, Giulia Anghelescu. Energice si puse pe distractie, vedetele au povestit despre prietenia lor foarte stransa, care dureaza de mai bine de doua decenii.

“Eu si Giulia ne stim de peste 20 de ani. Prima oara ne-am cunoscut in emisiunea pe care o moderam,. La acea vreme, Giulia facea parte din trupa care a consacrat-o, Candy, si era ca mai toti artistii care sunt pe val, nu prea te puteai apropria de ea, era o fire

mai dificila, dar intre noi doua a fost o conexiune, un flash. Inca de pe atunci obisnuiam sa ii spun ca este Britney Spears a Romaniei; are tot pachetul pentru a fi considerata un star. La eu a trebuit sa alerg, la propriu, dupa premii. Experienta s-a lasat cu febra musculara!”, a spus Bianca Ionita.

La ce probe au fost supuse Bianca Ionita si Giulia Anghelescu la “Deschide Camera Comorilor!” si cum s-au descurcat aceasta veti afla miercuri, 16 aprilie, de la ora 20.00,
la Kanal D.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.