Schimb de palme intre Liviu Varciu si Augustin Viziru la “Deschide Camera Comorilor”!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:27

Maine, 16 aprilie, de la ora 20.00, Augustin Viziru si Catalin Cazacu, un bun prieten al acestuia si campion national la motociclism vin sa ia premiile puse la bataie in Camera Comorilor.

 

Schimb de palme intre Liviu Varciu si Augustin Viziru la “Deschide Camera Comorilor”!
Maine, 16 aprilie, de la ora 20.00,  Augustin Viziru si Catalin Cazacu, un bun prieten al acestuia si campion national la motociclism vin sa ia premiile puse la bataie in Camera Comorilor.  Augustin  Viziru nu va scapa de intrebarile amfitrionului emisiunii, un adevarat “campionat de palme” dezlantuindu-se intre cei trei, in urma unor dezvaluiri facute de Liviu Varciu despre viata celor doi invitati ai sai.
“Ce ne-am face fara prietenia asta frumoasa?”, se intreaba retoric Liviu Varciu.  “Voi sunteti prieteni de foarte mult timp, v-ati cunoscut prin intermediul unei superbe domnisoare… Ce credeati, ca nu voi dezvalui nimic?”, si-a continuat replica prezentatorul show-ului.
Augustin Viziru si Catalin Cazacu “si-au reglat conturile” in public, sub privirea plina de satisfactie a lui Liviu Varciu. “Cu totii am iubit o femeie la un moment dat, dar separat…”, a continuat Varciu, amuzat, baletul replicilor in doi peri.
Afla de ce si-au aplicat palme Liviu Varciu si Augustin Viziru si cum s-au descurcat vedetele in goana  pentru premii  urmarind o noua editie a emisiunii “Deschide Camera Comorilor!”, miercuri, 16 aprilie, de la 20.00, la Kanal D!




Afla de ce si-au aplicat palme Liviu Varciu si Augustin Viziru si cum s-au descurcat vedetele in goana  pentru premii  urmarind o noua editie a emisiunii “ Deschide Camera Comorilor! ”, miercuri, 16 aprilie, de la 20.00,
la Kanal D!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.