Radu Mazare sta ca pe ace! Uite ce marturisire a facut!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:27

Abia in Vinerea Mare va afla daca-si face sarbatorile in libertate sau nu. Pana atunci respecta cu sfintenie regulile care i-au fost impuse de procurori.

„Daca asta mi-a fost dat sa patimesc, o sa trag. Cred ca este un semn!”. Chiar daca a scapat de arestul preventiv, cosmarul celui mai excentric primar din Romania este departe de a se fi terminat. Soarta lui Radu Mazare se decide chiar in Vinerea Mare, cand magistratii ii vor spune daca il lasa sau nu in libertate. Pana atunci, edilul se consoleaza tot in bratele femeilor.

Radu Mazare n-are incotro! Trebuie sa se prezinte in fiecare marti, la politie, ca sa le arate anchetatorilor ca nu va da bir cu fugitii, cat e sub control judiciar. Azi a venit sa dea cu subsemnatul tot in uniforma militara, dar fara spiritul de luptator de altadata: „nu ma mai puneti sa comentez pe dosar pentru ca mi-e frica! A ramas in Codul Penal faptul ca daca dai declaratii influentezi justitia.
Urmeaza sa fiu judecat in Vinerea Mare ca am facut case pentru oamenii acestia! Daca asta mi-a fost dat sa patimesc, o sa trag. Cred ca este un semn”.

Procurorii i-au stricat socotelile edilului. Nu are voie sa iasa din tara,  asa ca, in loc de nisipul fierbinte si apa cristalina din Madagascar, e nevoit sa isi refaca planul de sarbatori. Cu cine va petrece Pastele? Ne spune chiar el: „cu mama, care a fost si ea calcata de mascati.

In cluburi, de 1 Mai avem treaba”. Daca in cluburi treaba merge, in primarie... nu prea. Radu

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mazare spune ca acest nou dosar in care este cercetat ii influenteaza pe colaboratori. Maine, edilul trebuie sa se prezinte la sediul DNA din Bucuresti, urmand ca vineri sa afle decizia definitiva a judecatorilor.