Ce nu te omoara, te intareste! Vorba din popor i se potriveste manusa lui Mitica Dragomir

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:28

Aflat sub lupa procurorilor care cer sa fie cercetat in stare de arest, Mitica dovedeste ca e fara frica.

Ba, mai mult, parca si barometrul curajului a mai crescut putin de saptamana trecuta, de cand a scapat de arest ca prin urechile acului.  Asa ca azi a facut o demonstratie de forta pe holurile instantei: „nu am nicio temere, sa fie foarte clar! Ma simt nevinovat, nu sunt in piesa aceasta, nu sunt.”

Ei bine, cam de aceasi parere au fost si judecatorii Tribunalului Bucuresti care au decis ca Domn' Mitica poate fi cercetat in libertate, tocmai pentru ca nu exista probe impotriva lui.

Argumentul care a socat, insa, pe toata lumea a fost acela ca Mitica fost de la Liga este acum pensionar.

Si daca predecesorii sai au mers de la  Curtea de Apel la biserica de vizavi ca sa inchine o  matanie, Dumitru Dragomir nici macar acum in saptamana mare nu a vrut sa dea  ochii cu divinitatea. Daca  Nicusor Constantinescu s-a rugat la icoana ca sa nu fie arestat, Mitica nu si nu: „e saptamana mare, dar daca n-am fost nici alta data, nu ma duc nici acum.
Sunt corect si cinstit. Sa dea Dumnezeu sanatate la toata lumea, sarbatori fericite!”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Procurorii il acuza pe Mitica Dragomir ca ar fi prejudiciat Liga Profesionista de Fotbal cu 3 milioane de euro prin vanzarea frauduloasa a dreptului de televizare al unor meciuri.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.