SOCANT. O fetita, DESFIGURATA de un raton. Animalul i-a mancat nasul, buzele si o ureche!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 10 oct 2020, 09:00

Charlotte Ponce, o fetita in varsta de 12 ani din Michigan, Statele Unite, a fost desfigurata de un raton cand era doar un bebelus.

Povestea ei a facut inconjurul lumii la acea vreme. Charlotte Ponce avea numai trei luni cand ratonul pe care parintii ei il cresteau ca si animal de companie a atacat-o in patut, mancandu-i nasul, buzele si urechea dreapta. Parintii au fost socati cand au intrat in camera si au vazut ratonul muscand din fetita lor.

In urma acestui nefericit eveniment, parintii lui Charlotte au fost decazuti din drepturi.

Pentru a nu creste intr-o familie straina, fetita a fost adoptata de o matusa si sotul acesteia. In prezent Charlotte Ponce are 12 ani si asteapta cu nerabdare o noua interventie chirurgicala care ii va schimba viata. Medicul care se ocupa de ea ii va pune o ureche noua, crescuta din cartilagiul fetei. Tehnica este una revolutionara, iar tesutul din care a fost crescuta urechea a fost prelevat din coaste.


Fetita este foarte increzatoare! In urma cu doi ani, acelasi medic ii punea nas si ii reconstruia buzele. Operatia este una complicata, sustin specialistii. Urechea va fi crescuta pe bratul fetei timp de doua luni, inainte de a fi atasata. Charlotte spera ca aceasta interventie sa fie ultima la care va fi supusa. Daca va avea si ureche, va fi foarte simplu sa scape si de cicatrici.

Pana acum fetita a purtat o proteza in loc de ureche, insa zona se infecta des.
Medicii au declarat ca in ciuda ranilor catastrofice pe care le-a suferit Charlotte pe cand era doar un bebelus, exista si o minune: nervul auditiv, urechea interna nu au fost afectate, ceea ce inseamna ca fetita nu va avea probleme cu auzul daca interventia va fi una de succes.


Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.