HORROR! Ai idee ce se ascunde in spatele aceastei poze? N-ai sa suporti ADEVARUL

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:28

O poza care circula recent pe Internet a lasat pe toata lumea fara cuvinte cand a aflat despre ce este vorba.

Poza ca i-a ingrozit pe multi cand au privit-o infatiseaza un picior de femeie care se afla intr-un grad ridicat de obezitate.

O echipa de experti medicali ai Organizatiei Mondiale a Sanatatii au anuntat astazi ca planeta este lovita de un „tsunami al obezitatii”, numarul persoanelor supraponderale dublându-se din 1980 pâna astazi.

La nivel mondial, un adult din noua sufera de obezitate, numarul total al persoanelor cu aceasta problema depasind jumatate de miliard.



In 2008, ultimul an pentru care se inregistreaza statistici, un barbat din 10 si o femeie din 7 erau obezi. Supraponderabilitatea provoaca 3 milioane de decese premature in fiecare an, din cauze diverse, precum problemele cardiace, diabetul, cancerul si alte maladii.

Raportul OMS sustine ca obezitatea este "o problema urgenta", insa previziunile sale sunt pesimiste: "daca la nivel global, guvernele si sistemele medicale nu vor actiona rapid si pe plan larg impotriva acestui flagel, consecintele vor consta in zeci de milioane de morti premature".


Problema afecteaza mai ales tarile cu un nivel de standard ridicat: SUA, Noua Zeelanda si Australia sunt tarile cu cele mai mari rate de obezitate in rândul femeilor; iar Marea Britanie si Australia detin recordul in ceea ce priveste numarul de barbati afectati.

Totusi, multe tari in curs de dezvoltare au o rata a obezitatii in crestere rapida, mai ales in zonele in care se observa o rata rapida a urbanizarii.
( sursa descopera.ro)

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.