Cum le sta mai bine? Iata cate SCHIMBARI DE LOOK au avut vedetele

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:05

Vedetele noastre se plictisesc foarte repede de o anumita infatisare, asa ca spre surprinderea multora, se hotarasc sa-si schimbe brusc look-ul!

Anda Adam este PRO schimbare. La debut, era o bruneta focoasa ce canta cu RACLA. Apoi, un pas in plus in cariera a insemnat si o schimbare de imagine. S-a vopsit blonda si asa a ramas! S-a tot jucat cu nuantele, de ajunsese la un blond platinat! In plus, isi coafeaza parul in fel si chip! Odata e creata, alta data usor ondulata, iar in prezent are breton si isi poarta parul intins.



Sylvia a avut si ea transformari de look! Multa vreme a fost blonda si isi aranja parul mereu altfel: mai o bentita, mai o caciula, mai o bucla. Apoi, pentru ca a vrut sa socheze s-a facut roscata! A incercat cateva nuante rosiatice si din ultimele ei aparitii tragem concluzia ca s-a oprit la aceasta, care e aprinsa! In plus, artista jongleaza cu marimea parului, care ba e pana la buric, ba pana la umar.


De-a lungul timpului, Daiana Anghel si-a tot schimbat nuanta de blond a parului. Ea n-a indraznit sa se vopseasca roscata sau bruneta, dar si l-a suvitat in tot felul de tonuri de blond si in ultimul timp, incearca si satenul. In plus, a avut curajul sa-si faca breton! Mai observam la ea si o schimbare ce tine de alt aspect fizic. Buzele ei au capatat un alt volum.
Suntem aproape convinsi ca a intervenit estetic cel putin la buza superioara, dar stati sa auzi ce sustine Daiana ca i s-ar fi intamplat.

Trecem mai departe si ajungem la surprinzatoarea Loredana Groza. Artista, atunci cand nu te astepti, se transforma! A trecut prin nenumarate schimbari de imagine. In general a fost blonda, dar si-a aranjat parul in toate felurile: scurt, scurt, cu extensii, tunsoare bob, bentite, cate si mai cate!

Amalia Nastase n-a avut niciodata curajul de a renunta la brunet, dar a indraznit sa-si tunda podoaba capilara! Ani de zile a avut parul lung, dar
nevoia unei schimbari a simtit-o si ea, la un moment dat! Acum are o tunsoare bob si, asa cum si voi ati decis prin vot pe Facebook-ul D-Paparazzi, cel mai bine o prinde acest nou look! E tres chic!
##VIDEO109363##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.