Masa de Paste. De unde alegi sa-ti cumperi produsele?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 10 oct 2020, 07:50

In aceasta perioada la mare cautare sunt ouale si carnea de miel, dar la fel de importante sunt veredeata, vinul, cozonacul sau pasca.

Ouale proaspete le gasiti in supermarket, in cofrage, cu preturi intre 5 si 17 lei. Daca vreti o reducere semnificativa, optati pentru un cofrag de 30 de bucati. Pentru gospodinele care nu au timp sa inroseasca ouale, aflati ca ele se pot cumpara gata vopsite din supermarket. Carnea de miel o gasiti in piata si pe supermarket la preturi intre 20 si 30 de lei pe kg.

Asigurati-va, insa, ca a fost tinuta in conditii sanitare si ca are avizul medicilor.

Pentru drob, un produs traditional, nelipsit de pe masa de Paste avem nevoie de verdeata proaspata, in special marar. O legatura de verdeteata are preturi incepand de la 80 de bani. De asemenea, cine vrea sa-si usureze munca poate cumpara pasca sau cozonac direct din supermarket. Pretul porneste de la 17 lei. Pofta buna si sarbatori fericite!

##VIDEO109498##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.