Iata ce NU STIAI despre carnea de miel! De ce romanul nu prefera aceasta specialitate

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 iul 2022, 15:15

Romanii sunt atat de obisnuiti sa consume carne de miel desi este foarte slaba in colesterol. Tot porcul este la putere.

In primul rand trebuie sa stiti ca acest timp de carne nu se consuma in sange. Carnea de miel tanar de cea mai buna calitate este fin granulata, roz-maronie, cu grasime alba. Continutul de grasimi variaza in functie de portiunea taiata si de metoda de preparare. Mielul este bogat in proteine si in cele mai multe vitamine B, necesare pentru sanatatea sistemului nervos. Este de asemenea si o foarte buna sursa de zinc si fier.



##VIDEO109676##Efectele benefice ale consumului de carne de miel se fac simţite asupra organelor interne, precum splina si rinichii, carora le imbunataţeste activitatea, si asupra durerilor abdominale. Carnea de miel este recomandata in principal copiilor si tinerilor care sunt inca in faza de crestere, intrucât reprezinta o adevarata sursa de proteina. Ar trebui sa stim ca nu doar carnea de miel poate ajuta organismul uman, ci si organele interne si carnea de berbec.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre relația cu fostul soț din ultima perioadă. Ce i-au spus copiii ei și la ce să renunțe. „Silviu a murit având cu mine o relație de dușmănie.”

 

Taguri: