O sa te SPERII groaznic cand o sa vezi ce corp are frumusica asta! Are doar 19 ani, insa arata ASA!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:29

Spre deosebire de alte domnisoare de varsta ei care au probleme cu greutatea, sunt ba prea slabe, ba prea grase, britanica si-a dedicat viata unui singur scop.

Georgina McConnel are doar 19 ani, insa e un pachet de muschi. Fata se antreneaza din greu pentru a arata asa.

Spre deosebire de alte domnisoare de varsta ei care au probleme cu greutatea, sunt ba prea slabe, ba prea grase, britanica si-a dedicat viata bodybuilding-ului.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"M-am apucat de bodybuilding la 17 ani, iar acum asta este viata mea.

Stiu ca este ceva neobisnuit pentru fetele de varsta mea, multe adolescente vor sa fie slabe, insa mie imi place cum arat", a povestit Georgina, pentru Daily Mail.

"Parintii si prietenii mei sunt mandri de mine si imi spun mereu ca arat bine. Fratele meu este la polul opus. Desi bodybuildingul mi-a crescut stima de sine, incerc sa ma acopar cand ies pe strada. Daca nu o fac, oamenii au tendinta sa se holbeze la mine.
Am primit multe complimente pentru felul in care arat, dar si multe insulte si am auzit lucruri foarte urate la adresa mea"
, a mai spus ea.

"Nu am un iubit momentan, dar nu cred ca hobby-ul meu neobisnuit ar putea pune pe fuga baietii. Intr-adevar, unii sunt intimidati de muschii mei, dar altora le plac, presupun ca e o chestie de gusturi", a explicat britanica.